Muligheder til dig:

en transformerende oplevelse

MOD - Skab dit vinder mindset og spræng glasloftet

Livet behøver ikke være et kompromis. Der er mere derude, også til dig.
 
Bliv motiveret til at gå efter de helt store mål og få værktøjerne til hvordan søren man gør det. Der er vildskab gemt i os alle 
– Lad os sammen sætte det fri. 

Book et foredrag og bliv et nyt menneske

 

DIN POWER KALENDER

Redskabet til mere overskud nydelse & succes

Power kalenderen er til dig som ønsker hjælp til at huske de gode mindset vaner, og samtidig have overblik over din hverdag i en simpel arbejdskalender.

 

Du vil i denne 3 måneders kalender få hjælp til at skabe og vedvare et positivt sind, som er med til at øge livsglæden og de gode resultater i livet. Du vil få hjælp til at skabe en god struktur for hver eneste dag, som giver dig mere overblik og ro i sindet. Kalenderen er til dig der i forvejen arbejder med sindet og har brug for en ven til at holde dig i det gode flow, samtidig med at du med ro i maven kan vide at du har styr på det hele. Power kalenderen er designet og tilpasset til at du med din indre power kan skabe og tiltrække dit største potentiale, og komme til at leve et liv, som du indtil nu kun har drømt om. Kalenderen er fremstillet af Pernille Langbak, som er certificeret Positive Psychology Coach og læner sig derfor meget op ad begreberne i positiv psykologi.

 

God fornøjelse!