Muligheder til dig:

Livsnyderne

medlemsklubben

Klubben for dig der er klar til at sætte din livsnydelse først og skabe et liv, som du virkelig elsker, der matcher dit hjertets ønsker og indre sandhed.
 
.. For dig der drømmer om et netværk med støttende fantastiske mennesker, der kun vil hinanden det aller bedste.
 
.. For dig der vil elske at have støttende kurser lige ved hånden, omkring et positivt sind, som du kan lytte til ligeså ofte du har lyst samt behov for det.
 
.. For dig som ved at du kan opnå et endnu bedre liv, men har liige svært ved at vide dit næste skridt.
Og for dig som kan se en kæmpe fordel i at have en coach tæt på, som du kan række ud til, når har brug for det.
 
Føles bare et af de punkter som dig?
 
100 kr. pr. måned 
(ingen bindingsperiode)

RAW DIAMOND

- din rejse til et lykkeligere liv med gennembrud

Livet behøver ikke være et kompromis. Der er mere derude, også til dig.
 
Lær at gå med energien, følg intuitionen, kend dine unikke styrker samt talenter og få hjælp til at integrere det hele endnu mere i dig, så du kan opnå det liv, som du har svært ved at tro på kan bliver gjort til virkelighed lige nu – men som du alligevel ikke kan slippe fra dine tanker.

DIN POWER KALENDER

Redskabet til mere overskud nydelse & succes

Power kalenderen er til dig som ønsker hjælp til at huske de gode mindset vaner, og samtidig have overblik over din hverdag i en simpel arbejdskalender.

 

Du vil i denne 3 måneders kalender få hjælp til at skabe og vedvare et positivt sind, som er med til at øge livsglæden og de gode resultater i livet. Du vil få hjælp til at skabe en god struktur for hver eneste dag, som giver dig mere overblik og ro i sindet. Kalenderen er til dig der i forvejen arbejder med sindet og har brug for en ven til at holde dig i det gode flow, samtidig med at du med ro i maven kan vide at du har styr på det hele. Power kalenderen er designet og tilpasset til at du med din indre power kan skabe og tiltrække dit største potentiale, og komme til at leve et liv, som du indtil nu kun har drømt om. Kalenderen er fremstillet af Pernille Langbak, som er certificeret Positive Psychology Coach og læner sig derfor meget op ad begreberne i positiv psykologi.

 

God fornøjelse!