Hvad siger tidligere deltagere??

For dig der ønsker at høre om mig

og mine forløb fra tidligere deltagere

Referencer

Hvad siger tidligere deltagere??

- for dig der ønsker at høre om mig og mine forløb fra tidligere deltagere

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE??


Sofiia Sommer
“Jeg er blown away over hvor meget jeg har rykket mig i løbet af bare 14 dage i Pernilles energi. Hun siger de ting hun mærker højt, og det har jeg virkelig haft brug for! Hun er også genial til at minde dig om, hvem du virkelig er, så du ER i dit nye selvbillede NU og resultaterne kan lande. Jeg er dybt taknemmelig for dig og det, du kan, Pernille 🙏🏼❤️ TAK!”
Annett Atti
“Jeg har været på den vildeste personlige rejse, med hjælp fra Pernille.
Hendes professionelle farligheden, fantastiske evner til at give videre, af hendes viden og egne erfaringer, gør at jeg knækkede koderne til at nå nogle af mine store mål.
Tusinde tak”
KARIN WISSING BECKER​
“Kære Pernille
Da jeg så din 14 dages challenge ”Dit Gennembrud”, vidste jeg, at det var til mig.
Jeg ved rigtig meget om loven om tiltrækning, og arbejdet med energien, har været en naturlig del af mig i mange år.
Min sjæl kalder på flow, men jeg har alligevel været fastlåst i forestillingen om at skulle lære de ”rigtige” måder at markedsføre mine ydelser på.
Der er forskel på at vide, praktisere og ikke mindst mestre loven om tiltrækning.
I mig, har der siddet en grundlæggende frygt for at træde ud i verden, i langt det meste af mit liv. Jeg har sat mig for at transformere frygten, og gøre mig fri til at leve det liv, som jeg ved er der til mig. 
Formen på disse 14 dage har været perfekt for mig. Energien i gruppen har været så tryg og givende, at jeg har haft mod på at stå frem i en grad, jeg aldrig har gjort før. Feedback fra de andre deltagere har givet mig en ny og dejlig følelse af at kunne modtage input med åbent hjerte.
Dit nærvær i gruppen, og levering af sindssygt meget værdi, har rykket mig mere, på kortere tid, end nogen sinde før.
Du formår at koge ingredienserne til personlig vækst ned til letgenkendelige og konkrete tiltag, lige til at gå til. Jeg har stadig en del blinde vinkler, som dukker op i min proces. Dem, der har været under forløbet, har du hjulpet mig på den anden side af på din knivskarpe facon.
Din evne til, på din kærlige og respektfulde måde, at ”se” lige ind i mig, og sige det, der skal siges, er guld værd.
Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg på bare 14 dage, ville komme ud med så stor klarhed over mig selv og min forretning, som jeg har nu.
 
Tilbage er der kun at sige ”TAK”, kære Pernille.
Du kan noget unikt og fantastisk!”
Meluna Skov Kragelund
“Pernille har nu coach’et mig i nogle måneder og jeg er SÅ glad for dét hun giver mig. Hun tager udgangspunkt i mine behov og tilpasser redskaberne så de passer til mit momentane mindset. Pernille har hjulpet mig til et positivere livssyn, mere energi og en styrket tro på at jeg kan nå mine mål. Vi er langt fra færdige – og jeg glæder mig til det videre arbejde med hende! Pernille får mine varmeste anbefalinger ❤😃🙌”
HELENE DAMGAARD
“Så fik jeg udfyldt hele målgruppe øvelsen. TAK! siger jeg bare. Der kommer SÅ meget frem, som jeg kan bruge. Det er virkelig en simpel men STOR øvelse, som virkelig har hjulpet mig meget allerede.”
line m jensen
“Det forløb du har lavet er bare så fedt. Vi er ikke engang færdig med 1 uge. Bare på den korte tid var jeg rykket så meget.. Du gør det fantastisk Pernille. Tak for det du gør for at hjælpe os alle. Du er en kæmpe inspiration 😍
Birgitte Klausen Langbak
“Meget imponerende hvor professionel og lærerigt forløb jeg lige har været igennem. Har lært uhørt meget og jeg er taknemmelig over at jeg nu har de værktøjer der skal til for at blive den bedste udgave af mig selv❤️ af hjertet tak.”
Melanie Theea Celinah Simonsen
“Jeg har taget 3 måneders coaching hos Pernille.
Jeg har ville tage noget form for coaching i noget tid men jeg vidste ikke hos hvem. En dag så jeg en video af Pernille på facebook og jeg kunne mærke med det samme at der var noget specielt fordi hun så utrolig glad ud og alle de ting hun sagde kunne jeg mærke passede til mig.
Det var utrolig svært og angstprovokerende at sige ja til kurset af økonomiske årsager, men som Pernille sagde, jeg skulle mærke inden i om det er det rette, og det var det. De tre måneder har været det vildeste rejse for mig. Pernille guidede mig at mærke efter mit indre gennem samtaler en eller flere gange om ugen, og at snakke om de tanker og frygt jeg har haft.  Jeg har haft kurser og meditationer ved siden af Pernilles coaching og min indre rejse har været utrolig intens, fordi jeg rigtig gerne ville, og fordi jeg var træt af at være min egen stop klods.

Pernille er fantastisk, inspirerende. Hun har den rette viden og kendskab, karisma og energi at kunne guide mig. Det er stadigvæk mig der skulle lave indre arbejde, men det har føltes som at have en engel ved min side. Dette kursus har krævet mod og engagement at turde dykke ned i mit indre og komme af med mange blokeringer.
Jeg er super glad og taknemmelig for rejsen som jeg ikke kunne have gjort uden hende.”
JEANNETTE DREYER
“Jeg har afsluttet det mest fantastiske forløb hos Pernille Langbak. Jeg har virkelig vækstet i min forretning og det har været et  fantastisk udviklingsforløb. Pernille er super god til at “stille ind” min energi og give en perfekt sparring.
Mit forløb hos Pernille har været et kvantespring, både økonomisk og personligt. Fedt at blive hjulpet ind på sporet, når jeg var på afveje.
Pernille er har en lethed i sin undervisning og mega anerkendende. Ros i denne proces er for mit vedkommende positivt, for min vedkommende energi til nye kvantespring.
Kan kun give min varmeste anbefaling til Pernille og Min trust pilot vil være ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
ISABELLE ELISE SANNE HJERTERIK
“Pernille har en deilig energi og hun var megaskarp til å spotte de underliggende forhold som holdt meg tilbake. Hun motiverer og støtter, samtidig som hun gir konstruktiv feedback på en kjærlig måte. Så du hele tiden føler deg sett og rommet i din prosess. Pernille ER den letthet som hun skriver om, og det er virkelig inspirerende å være i hennes felt. Kan varmt anbefales for deg som ønsker hjelp til å forstå hvordan du kan skape et liv i letthet.”
ENYAH ZELIINA TORSBAKKE
“Pernille er utrolig 🙏. Utrolig dygtig til at stille de rigtige spørgsmål💚.
Vær gang jeg har været I dialog med Pernille er jeg blevet klogere på min indre begrænsende dialog og tankegang. Jeg troede ellers ikke jeg havde sådan nogen begrænsende tanker mere, men Pernille fant dem😅.
Pernille taler et sprog de fleste forstår og gør tingene tydeligt og klart og har massere af fede og sjove eksempler som giver rigtig god mening i forhold til manifestation 💚.”