Hej! Jeg hedder Pernille, og jeg er ekspert i at hjælpe mennesker med at styrke troen på egne evner, så de får modet til at handle på drømmen.

Jeg husker tydeligt i starten af min karriere, hvor usikkerheden fyldte langt mere end selvsikkerheden. Det viste sig hver eneste gang jeg skulle uploade et opslag. Inden jeg trykkede del læste jeg det lige igennem en 5 gange for at se om det vil kunne skabe negativ feedback. Jeg var så utrolig bange for at modtage kritisk omkring mig og min forretning, men i takt med at jeg arbejdede mere og mere med mit indre, så blev usikkerheden mindre og idag er det selvsikkerheden, der er den dominerende del.

Uanset hvor langt vi er på vores rejse, og hvilke mål vi har, så kan vi miste troen i ny og næ - og det er det jeg ønsker at afhjælpe.

untitled-1099
untitled-1099

Vi kan alle miste troen på os selv

og det er også normalt at ryge ud af kursen.

Du kender det sikkert godt. Målet er sat og motivationen er høj, men så tager livet en svingom og pludselig er der gået flere uger og du er ingen nye steder kommet, igen.

Du ved godt, hvad der egentlig skal i fokus, men livet har en tendens til at få dig ud af kurs i perioder. Kender du det? 
Det rammer humøret og energien bliver svingende. Du mødes af dage, hvor du føler dig uduelig og det er som om den tro på dig, bare er væk. 

Der har jeg været mange gange, og jeg har også som Mindset Motivator set at flere og flere kæmper med at blive på sporet. Derfra opstod ideen til Motivations programmet Unity. 

UNITY er din personlige cheerleader, som du har lige ved hånden, når du har brug for en god portion kærlighed, god energi og empowerment til at fortsætte mod dit mål.

Vi har jo alle værktøjerne, men glemmer at bruge dem når "lokummet brænder", så det hjælper Unity os med.  

Læs bare hvad Louise fortæller om dem: 

"De minder mig om at holde troen på mig selv."

– Louise

_____________________________________________________´´´´´´´

untitled-0736

Det, mit hjerte banker allermest for, er, at give mennesker troen på sig selv, uanset hvor de er i livet.

_____________________________________________________´´´´´´´

siv

DET SIGER DE OM:

Motivations programmet, UNITY

quote (2)

"De holder mig til ilden"

Når dagligdagen bare ruller afsted, så er SMS’erne med til at jeg lige får stoppet op og igen bliver opmærksom på min mindset-træning. De holder mig så at sige “til ilden”. SMS’erne er særdeles brugbare og dybe, og får mig virkelig til at reflektere i min proces.

– Nanna

quote (2)

"Jeg bliver motiveret og jeg får perspektiver til nye refleksioner"

Jeg elsker at arbejde med mit mindset og min udvikling, men jeg kan også komme ind i følelsen af, at det, til tider, er en lidt ensom proces.

Når jeg modtager dine beskeder, bliver jeg derfor mindet om, at jeg ikke er “alene”. Jeg bliver motiveret, får perspektiver til nye refleksioner og jeg bliver vedholdende i processen. 🙏.

– Charlotte

quote (2)

"Din vinkel gør en forskel på det jeg allerede ved!"

Jeg elsker at få dine ugentlige heppebeskeder, det giver en go reminder om hvor jeg står og er på vej hen. Nogen gange "nåhh ja" ikke tænkt det sådan. Din vinkel gør en forskel på det jeg allerede ved."

– Henny

Sådan foregår det

Med UNITY modtager du tekstbeskeder i din sms-indbakke

Hver uge – uden binding

Du modtager:

2 x ugentlige beskeder fyldt med en god portion kærlighed og god energi, så du kan mærke din power, styrke din tro på dig selv og huske hvad der egentlig er vigtigt for dig

Hvornår modtager du sms'erne?

Tidspunktet er en overraskelse.

Men de har det med at dukke op, lige når du har brug for det. 

untitled-0855
Design uden navn (3)

PRIS

Månedligt: 19kr

Årligt: 190kr (Få 2 måneders rabat)

Ingen binding.
Så du kan blive ligeså kort eller længe, du har lyst.

Tag det første skridt mod at forvandle dit liv og kom tættere dine drømme med et enkelt klik

siv

FLERE SYNES GODT OM

UNITY

quote (2)

"Giver tro, mod og vedholdenhed"

jeg elsker dine beskeder! De giver mig mod, tro og vedholdenhed! 🫶

– Birgitte

quote (2)

"Der er altid nogen der hepper - også på mig"

"Det er fantastisk at få sms’erne. De får mig altid til at smile.
Minder mig om at holde ved troen på mig selv.
De rammer oftest lige ind i det jeg har brug for på den pågældende dag og ikke mindst så bekræftes jeg i, at jeg ikke er alene. Der er altid nogen der hepper også på mig. ❤️"

– Louise

quote (2)

"De får mig altid i godt humør"

"Det er så fint og hyggeligt at modtage sms'erne. De får mig altid i rigtig godt humør."

– Anne

quote (2)

"Jeg bliver inderligt glad af den proces det hjælper mig til at være"

Jeg er virkelig glad for at der 2 gange om ugen kommer en skøn sms fra dig. Hver gang kommer der lige det jeg mangler. Jeg nyder at der kommer indspark til at jeg rykker mod mit mål, at alt er som det skal være, At skulle slippe kontrollen det betyder meget for mit kontinuerlige ønske om at arbejde på min egen udvikling. Jeg bliver mindet om at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg bliver inderligt glad af den proces det hjælper mig til at være i Tusind tak for at være med på rejsen på en nærværende og relevant måde. Tak og må din dag være fyldt med glæde og taknemlighed mixet med ønsket om udvikling. Kæmpe tak fra Annette

– Annette

quote (2)

"gav mig modet til at gå all in på at få en six pack nu"

Din besked idag gav mig modet til at gå all in på at få en six pack nu! Min krop kommer til at stå sin skarpeste sommer nogensinde! Tusind tak for dine skønne beskeder! 

– Birgitte

_____________________________________________

Marie Fogh Bøgh - Personlig Brandingfotograf-5136-Edit-2

UNITY

SAMMEN MOD DIT MÅL

Personlig og professionel empowerment direkte i lommen på dig

_____________________________________________

Marie Fogh Bøgh - Personlig Brandingfotograf-5878 (2)

Jeg er en passioneret fortaler for personlig udvikling og empowerment. Jeg har gennem de sidste 11 år haft fokus på personlig vækst, og i de seneste 4 år professionelt, har jeg arbejdet med en mission: At styrke menneskers tro på deres evner og hjælpe dem med at være vedholdende i deres udvikling.

Jeg har derfor skabt Unity.
Motivationsprogrammet, der er designet til at guide dig på din rejse mod selvtillid og målrealisering. Med Unity vil jeg være dit ugentlige motivations boost, der vil styrke dit mindset og hjælpe dig med at overvinde enhver udfordring, der måtte opstå.

Jeg tror på dig, og jeg er her for at støtte dig på din vej mod succes. Lad os sammen skabe et liv fyldt med formål, glæde og opfyldelse.

Velkommen til Unity - din partner på rejsen mod en stærkere og mere selvsikker version af dig selv.

SPØRGSMÅL?

– Er mit telefonnummer sikkert hos dig?

Det kan du tro. Dit telefonnummer bliver ikke delt med andre og bliver kun brugt til at sende dig de sms'er, du har betalt for.

– Er UNITY et gruppeforløb?

UNITY er ikke et gruppe forløb. Det er en service, hvor du modtager motiverende sms'er på din telefon fulde af empowerment og støtte på din rejse mod dit mål.

– Hvad kræver det af mig?

At være en del af UNITY kræver ikke andet end et telefonnummer, en telefon, der kan modtage sms'er og dig, der kan læse de beskeder, du modtager. Du skal IKKE møde op nogle steder. Alt du skal er at modtage og tage handling på det, du bliver guidet til. Uden nye valg kommer der ingen nye resultater. Men hvis du bliver i processen og gør det, der tager dig bare ét skridt i retning af din drøm, så vil du nå derhen på et tidspunkt.

Har du andre spørgsmål?

Send mig en mail på info@pernillelangbak.com, og så hører du fra mig hurtigst muligt.

 

3
4

Er du klar til vinke farvel til tvivl og usikkerhed på, om du mon nogensinde når i mål – og i stedet få en cheerleader i lommen, der hjælper dig derhen?

Så står jeg klar med åbne arme og 2 powerfulde sms'er i ugen ligeså længe, du har lyst.

Klik på knappen herunder og kom med til bare 19 kr. i måneden eller 190 kr. pr år