Motivation (3)

Nysgerrig på et tæt samarbejde?

I Personlig Mentoring arbejder vi intensivt med din energi og dit mindset for at opnå en dyb indre transformation, der fører til varige positive forandringer. 

Vi integrerer sammen din eksisterende viden og udvikling i en helhedsproces, der fletter det hele sammen og styrker din personlige vækst.

En personlig samtale er næste skridt for at sikre, at det jeg kan levere matcher dig og dine nuværende behov.

ff

Hvad fortæller tidligere deltagere om et 1:1 hos Pernille?

ohøj

i dag har min bankkonto aldrig haft det bedre

Dette halvår har virkelig været en stor rejse…
Jeg havde ud ad til, allerede succes med min nyopstartet virksomhed, inden jeg begyndte hos dig. Men inden i mig herskede frygten for at fejle…. Jeg levede under konstant pres over min økonomi og frygt over at være tæt på afgrunden…. Så det slog enormt hårdt når der var opgaver som ikke blev til noget… jeg levede i frygt!!

Pernille har hjulpet mig væk fra frygten og i dag har min bankkonto aldrig haft det bedre og jeg lever udlever min succes. Denne rejse er kun lige begyndt, da jeg nu er i flow.

Mine varmeste anbefalinger til dig kære Pernille

Søren, Direktør, Deltager på High Vibration

ohøj

befinder mig nu på en meget højere frekvens

High Vibration har givet mig en endnu mere lys, let og positiv tilgang til tilværelsen. Jeg har fået en indre ro og lever meget mere ud fra hvad min mavefornemmelse fortæller mig. Jeg har sagt op på mit arbejde for at satse på mine drømme og jeg er helt afslappet med det, for jeg ved med sikkerhed at fantastiske ting kommer til at ske.

Jeg befinder mig nu på en meget højere frekvens - og jeg er meget bevidst om hvordan jeg holder mig der. Jeg er dybt taknemmelig for alt det du har lært mig Pernille! - du er fantastisk dygtig

Maria Liva Loran, Deltager på High Vibration

ohøj

Nu har jeg en gennemsnitlig indkomst på 60.000kr fra bogsalg

For knap et år siden, begyndte jeg at interessere mig for selvudvikling. Jeg har fulgt andre forløb end Pernilles, men fik ikke det store ud af det.

Da jeg startede hos Pernille solgte jeg e-bøger for 25 kr. i ny og næ, nu har jeg i gennemsnit en indtægt på Amazon på 60.000kr. om måneden og flere artikler og bøger er på vej til at blive uploadet. Jeg er så taknemmelig for at jeg meldte mig til et forløb hos Pernille.

Anne Brusendorff, Deltager på High Vibration

ohøj

Nu er det mig, der styrer mit mindset - og ikke mit mindset, der styrer mig.

Jeg startede i et forløb hos Pernille, fordi jeg ville have styr på mit mindset, mine (manglende) beslutninger og et strategisk overblik over min retning.

Og dét har jeg fået, for
efter forløbet står både min retning og forretning skarpere, fordi det er blevet lettere for mig at træffe beslutninger. Også dem der kræver is i maven og tillid til processen. Mine tanker, tvivl og mit mindset sender mig ikke længere alle mulige retninger. Nu er det mig, der styrer mit mindset - og ikke mit mindset, der styrer mig."

De varmeste anbefalinger
Janne Leth Førgaard, Deltager på 1:1 Intensivt Månedsforløb

Nysgerrig på om jeg også kan hjælpe dig? 

Book din tid og lad os tage en rolig snak om det. 

Du har et enormt potentiale og evnen til at opnå store ting – lad os sammen frigøre din indre kraft og skabe dit drømmeliv

instagram
facebook-f

KONTAKT

Mindset Motivator Pernille Langbak

CVR.nr: 36648597

Kontakt: info@pernillelangbak.com

Handelsbetingelser

YDELSER

Copyright © 2024 Pernille Langbak Sartou - Mindset Motivator